Home
Reserveren
Verwacht
Kids
Ladiesnight
Filmhuis
Klassiek
Informatie

 

De Ladiesnight is een evenement speciaal voor de dames.

Hierbij krijgt u in De Bios een welkomstdrankje, kunt u genieten van de producten die worden verkocht (uiteraard gericht op dames) bij de stands die in onze bioscoop staan, krijgt u echte damesfilm te zien en na afloop krijgt u een goodiebag mee!

 

LET OP: WIJ ADVISEREN OM DE GERESERVEERDE KAARTEN VOOR EEN LADIESNIGHT IVM DE DRUKTE BIJ DE KASSA TENMINSTE 1 DAG VOOR AANVANG VAN DE FILM AF TE HALEN.

(de kaarten kunnen afgehaald worden worden vanaf de dag van reservering)

 

 


 

Op  19 april organiseren we weer een ladiesnight met:

 

VOOR ELKAAR GEMAAKT

 

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis.

Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens.

Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet...

 

 

 

 

 

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwe ladiesnights in De Bios?

Stuur dan een email naar bios.ladiesnight@outlook.com met het emailadres waar u de mails op wil ontvangen en u krijgt ruim van tevoren bericht als er een nieuwe ladiesnight bekend is.

Heeft u interesse om ooit eens bij onze ladiesnights te staan met uw bedrijf?

Stuur dan een email met uw gegevens en informatie over uw bedrijf naar bios.ladiesnight@outlook.com en wij nemen contact met u op.